Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

 

                                   

 

 

 

 

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 -  30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, στην Ελλάδα όσο και  σε  πάνω από 35  ακόμα  χώρες  της  Ευρώπης.

Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι την ηλικία των 30 ετών. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα συνδρομής για δύο χρόνια στα 17 ευρώ και για τρία χρόνια στα 24 ευρώ!

 

 Στην Ελλάδα το πρόγραμμα   υλοποιείται  από  το   Ίδρυμα  Νεολαίας  και  Δια  Βίου  Μάθησης   (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), σε συνεργασία με τη  Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης  και  Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας  και  Θρησκευμάτων.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων χρησιμοποιείται  ήδη  από  σχεδόν  6  εκατομμύρια κατόχους  σε  όλη  την  Ευρώπη  στους  οποίους  προσφέρεται  ένας  κατάλογος  που περιλαμβάνει  περισσότερες  από  43.500  προσφορές.  Στην  Ελλάδα,  τα  ενεργά  μέλη της αγγίζουν τα 11.000 και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς τους 300.

Στη χώρα μας οι νέοι που είναι κάτοχοι της κάρτας έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων οι οποίοι αποτελούν το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος. Οι συνεργάτες αυτοί καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως ενδεικτικά:

Μεταφορές: αστικές/υπεραστικές συγκοινωνίες, σιδηροδρομικές μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Εκπαίδευση: προγράμματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ελληνικών πανεπιστημίων, Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), σχολές ξένων γλωσσών, μαθήματα χορού.

Τουρισμός: ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, hostels, ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Πολιτισμός: κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες.

Καταστήματα: ρούχα, οπτικά, κομμωτήρια, κοσμηματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, ποδήλατα, είδη σπιτιού/δώρων.

Διασκέδαση/Φαγητό: εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες.

Υγεία: κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, ιατροί.

Αθλητισμός: γυμναστήρια, μαθήματα εκμάθησης σπορ, υπαίθρια σπορ.

Ομορφιά: κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής.

Υπηρεσίες: τηλεφωνία, internet, ασφάλειες, λογιστικά, εκτυπώσεις, επισκευές.

Για να δεις τη λίστα με όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και να αποκτήσεις την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα: www.europeanyouthcard.gr.

Για εκπτώσεις στο εξωτερικό μπορείς να μάθεις περισσότερα από την ιστοσελίδα του ευρωπαϊκού οργανισμού European Youth Card Association.

Ένταξη στο δίκτυο συνεργατών επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Μία επιχείρηση μπορεί να ενταχθεί ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και να επωφεληθεί από την προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών της στα μέλη του προγράμματος!

  1. Στοχευμένη προβολή στο νεανικό κοινό μέσα από τους δύο επίσημους διαδικτυακούς τόπους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (ελληνικό και ευρωπαϊκό).
  2. Προβολή μέσα από τη σελίδα της Κάρτας στο Facebook «European Υouth Card Greece» που αριθμεί πάνω από 27.700 μέλη και στο Instagram «europeanyouthcardgr» που αριθμεί πάνω από 2.800 ακολούθους!
  3. Ενημέρωση των φίλων του προγράμματος για τις εκπτώσεις που παρέχουν οι συνεργάτες μας, μέσω των μηνιαίων newsletters.
  4. Ειδική σήμανση στην είσοδο της επιχείρησης, που την πιστοποιεί ως Συνεργάτη του προγράμματος.
  5. Συμμετοχή σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων που απευθύνεται στους νέους.

Υποβολή αίτησης κάρτας εδώ!

Υποβολή αίτησης επιχείρησης εδώ!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

213 131 4411
213 131 4412
213 131 4414

213 131 4433
213 131 4440
213 131 4459 

E-mail 
 

europeanyouthcard@inedivim.gr

Ιστοχώρος 

www.europeanyouthcard.gr

Social Media 

Facebook: European Youth Card Greece

Instagram: europeanyouthcardgr

Youtube: European Youth Card Greece

 

Οριστικός πίνακας κατάταξης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης στο πλαίσιο της με αριθμ. πρωτ. 701/3/5225/21-3-2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης στο πλαίσιο της με αριθμ. πρωτ. 701/3/5225/21-3-2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης στο πλαίσιο της με αριθμ. πρωτ. 7001/3/5225/21-3-2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Πρακτικό Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων και Οριστικός Πίνακας Κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσης έργου ιδιωτικού δίκαιου στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων".

Προσωρινός αξιολογικός πίνακας στο πλαίσιο της Α.Π. 660/8/31190/21-10-22 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τη στελέχωση τoυ Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων».

Πίνακας συνεντεύξεων της με Α.Π. 660/8/31190/21-10-22 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Θέσεων για τη στελέχωση τoυ Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων».