Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης, υγείας, δημιουργίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο έστειλαν εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 με το bazaar που πραγματοποίησαν στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

Οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου ανταποκρινόμενοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους Φερεντίνου Μαρίας και Κουρελή Βασιλικής, φιλοτέχνησαν χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες και παρασκεύασαν χειροποίητα μελομακάρονα τα οποία πρόσφεραν με αγάπη στους συμπολίτες τους.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης πρωτοβουλίας, διατέθηκε σε συμβολική τιμή το επετειακό ημερολόγιο 2023, που εκδόθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του σχολείου, 20 χρόνων προσφοράς στην καινοτόμο εκπαίδευση και στη δημιουργική μάθηση.

«Eυχή όλων να είναι το νέο έτος μια χρονιά υγείας, αγάπης και δημιουργίας για όλους!», αναφέρει  ο  Διευθυντής του Σ.Δ.Ε. Αγρινίου κος Νάσιος Νικόλαος.

ΠΗΓΗ: https://www.agrinioculture.gr/2022/12/21/christoygenniatiko-bazaar-apo-to-scholeio-deyteris-eykairias-agrinioy/

 

 

 

 

 

 

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα
 
 
00:00
 
01:44 / 02:11
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Pl
 
 
 

 

Σχετικά Αρχεία