04/08/2022 - 14:09

Νέα συνεργασία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με τον Όμιλο Affidea

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με τον Όμιλο Affidea.

Με τη συνεργασία αυτή, οι νέοι ηλικίας 13 έως 30 χρόνων, οι οποίοι είναι κάτοχοι της  Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης, μέσα από το εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea και να επωφεληθούν των ειδικών παροχών και προνομίων σε ιατρικές επισκέψεις και προληπτικές εξετάσεις, με εύκολο και άμεσο τρόπο.

«Η 7η Απριλίου η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας υπενθυμίζει πως η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό όλων. Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων κάνει σήμερα ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στους νέους, σε κάθε περιοχή της χώρας μας. Ο όμιλος Affidea με το σύνθημα «Πάνω από όλα είναι η υγεία» γίνεται από σήμερα ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους. Σύντομα θα ακολουθήσει μία σειρά νέων δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο το μέγιστο δυνατό πρακτικό όφελος των νέων της χώρας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος.