12/30/2021 - 13:06

Συλλογή πρώτων ειδών για το Κ.Υ.Α.Δ.Α, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την νέα χρονιά, η οποία ευχόμαστε να ξεκινήσει ελπιδοφόρα και με τους καλύτερους οιωνούς για όλους μας.
Για το σκοπό αυτό το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, σας καλεί να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας στους συνανθρώπους μας και όλοι μαζί να βοηθήσουμε το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, του φορέα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ,που προσφέρει ουσιαστική στήριξη στους αστέγους και απόρους κατοίκους της πόλης της Αθήνας .
Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων υποστηρίζει κάθε μήνα άτομα και οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως π.χ. είδη ατομικής υγιεινής για καθαριστικά σπιτιού, με ρούχα, παπούτσια, τσάντες ακόμη και σχολικά είδη και παιχνίδια.
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες αυτών των ανθρώπων και επιπλέον να μπορούμε να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.
Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους εσάς τους συνεργάτες μας, κατόχους και φίλους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων να μας υποστηρίξετε στην πρωτοβουλία αυτή για συλλογή προϊόντων όπως ενδεικτικά:
 
Όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι, καφές ελληνικός, λάδι, μέλι, μαρμελάδες και φρυγανιές.
 
Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έως και τις 7 Ιανουαρίου από τις 8:00πμ έως τις 13:00μμ συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των συνανθρώπων μας.
Διεύθυνση συγκέντρωσης: Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, Τ.Κ. 11143 Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2131314411, 21313144122131314433
Email επικοινωνίας: europeanyouthcard@inedivim.gr