06/18/2021 - 11:05

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της European Youth Card Association στην Αθήνα για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

Με μεγάλη χαρά χθες και σήμερα καλωσορίσαμε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ τα μέλη του European Youth Card Association αποτελούμενα από τον κ. Manel Sanchez Διευθυντή του Οργανισμού, την κα Corina Pirvulescu Υπεύθυνη Έργου και Υποστήριξης και τον κ. Pablo Guillerna Υπεύθυνο Έργου και Εκπαίδευσης.
 
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε την ανάπτυξη του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων στην Ελλάδα που υλοποιεί το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, να εξερευνήσουμε από κοινού διάφορες ευκαιρίες και να αναφερθούμε σε παραδείγματα καλών πρακτικών υλοποίησης του προγράμματος στις υπόλοιπες 35 χώρες που συμμετέχουν σε αυτό τον θεσμό.
 
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της υποστήριξης του Οργανισμού στην ανάπτυξη και στη βιωσιμότητα του προγράμματος. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά την κα Δώρα Μπέη, διευθύντρια Νεολαίας του ΥΠΑΙΘ, η οποία υποστηρίζει πάντα τα προγράμματα Νεολαίας που υλοποιούμε.