01/18/2019 - 13:17

Ημερίδα Eνημέρωσης στις 23/1/2019 για αρχάριους στο Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας

INFO DAY @ Δήμος Βριλησσίων
23/1/2019 11:00-15:00

Αντιπροσωπεύετε φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που είναι ενεργός στον τομέα της Νεολαίας; Ανήκετε σε μια άτυπη ομάδα νέων που θέλει να ενεργοποιηθεί στο πρόγραμμα; Έχετε ακούσει για το πρόγραμμα Erasmus+/Νεολαία αλλά δεν γνωρίζετε τις δυνατότητες που υπάρχουν; Έχετε ακούσει για ανταλλαγές νέων, εθελοντισμό, καταρτίσεις δεξιοτήτων και μεθοδολογία μη τυπικής μάθησης, αλλά δεν γνωρίζετε αν πράγματι σας ταιριάζει; Είχατε συμμετάσχει σε κάτι από αυτά αλλά τώρα νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να οργανώσετε κάποια δράση;

Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε τις προοπτικές του Προγράμματος και να λυθούν οι απορίες!

H Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας (με τη συμβολή του Eurodesk Greece), σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων, μέλος του δικτύου Europe Goes Local, σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενημέρωσης, την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου από τις 11π.μ. μέχρι τις 3μ.μ., στην αίθουσα ''Ν.Εγγονόπουλος'' στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», πρώην ΤΥΠΕΤ, (Π. Μπακογιάννη και Πλαταιών Βριλήσσια).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο erasmusplus-youth@inedivim.gr το αργότερο μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, γράφοντας ονοματεπώνυμό και τον φορέα σας, ή την άτυπη ομάδα νέων στην οποία ανήκετε. Για την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων, παρακαλούμε μόνο ένα άτομο ανά φορέα.

Πηγή : erasmusplusyouth.gr